Telegdi Zsolt rendőr hadnagy emlékére

Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy összegyűjtsük az M1 autópályán, a rendőrmotor műszaki állapota miatt elhunyt Telegdi Zsolt rendőr hadnaggyal kapcsolatos dolgokat. Másodsorban pedig azért, hogy fény derüljön a rendőrség szégyenteljes ügyeire, amik miatt esetleg emberek halnak meg...

Új riport a TV2 mokka műsorában Zsolti édesanyjával

2011.02.24. 11:15 lame_blogger

Zsolti anyukája megpróbálja minél több fórumon elmondani, hogy amiért harcolnak az nem az hogy több tízmilliós, vagy akár egy forint kártérítést fizessen bárki, hanem az, hogy végre Magyarországon első ízben legyen hajlandó valaki kimondani azt, hogy "igen, hibáztunk, vállaljuk a felelősséget". valamint az, hogy Zsolti gyerekei legalább az édesapjuk fizetéséhez jussanak hozzá havonta - míg tanulnak - , ha már vele nem lehetnek.

Nyilván ez - ismerve a Magyarországi erkölcsi normákat - soha nem fog bekövetkezni, de a remény hal meg utoljára.

Azt személy szerint hihetetlenül ocsmánynak tartom, hogy a rendőrség egy halottra próbálja rákenni a felelősséget. Zsoltit ismerve ha tehetné, bármi áron kiállna az igaza mellett, mint ahogy mellettem, vagy bármelyik barátja mellett is nemegyszer kiállt, ahogy más nem tette volna. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telegdizsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr822687085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása