Telegdi Zsolt rendőr hadnagy emlékére

Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy összegyűjtsük az M1 autópályán, a rendőrmotor műszaki állapota miatt elhunyt Telegdi Zsolt rendőr hadnaggyal kapcsolatos dolgokat. Másodsorban pedig azért, hogy fény derüljön a rendőrség szégyenteljes ügyeire, amik miatt esetleg emberek halnak meg...

Nevetséges büntetés a vétkes(ek)nek

2010.11.17. 15:36 lame_blogger

Úgy tűnik ebben az országban továbbra is bárki bármit megtehet bűntetlenül. Ha nem fizetek be egy tízezer forintos gyorshajtás csekket, hamar a börtönben találhatom magam ha elzárásra változtatják.

Ha valaki(k)nek a hibájából viszont meghal egy másik ember, ráadásul munka közben, az továbbra is élheti világát, valami nevetséges megrovással a személyi lapján, vagy egy kellemesen magas nyugdíjjal a zsebében, unokái között, akik remélhetőleg sosem járnak úgy mint Telegdi Zsolt.

Sosem szeretnék abba a helyzetbe kerülni mint amibe Telegdi Zsolt özvegye és a családja  került, pedig bármikor kerülhetek én is. Gyakorlatilag megpróbálnak viharban, árral szemben úszni, de úgy tűnik most minden(ki) összefogott ellenük, és a vihar erősebb. Egyenlőre.

Ahogy ismerem őket, ez nem sokáig lesz így, és hamar kiderül az ég. (és az igazság)

A TV2 riportja:

 

Az RTL KLUB riportja:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telegdizsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr532455106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása