Telegdi Zsolt rendőr hadnagy emlékére

Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy összegyűjtsük az M1 autópályán, a rendőrmotor műszaki állapota miatt elhunyt Telegdi Zsolt rendőr hadnaggyal kapcsolatos dolgokat. Másodsorban pedig azért, hogy fény derüljön a rendőrség szégyenteljes ügyeire, amik miatt esetleg emberek halnak meg...

A bíróság új eljárásra kötelezte az elsőfokú hatóságot!

2011.08.15. 15:44 lame_blogger

Majdnem pontosan egy év telt el Zsolti halála óta, (a rendőrség egyébként akkor sem, és azóta sem értesítette hivatalosan Zsolt szüleit a halálesetről) de az egy év alatt semmi érdemleges előrelépés nem történt az ügyben. Talán eddig.

Mint ahogy már írtuk, Zsolti szülei - az álhírekkel ellentétben - nem milliókat akarnak maguknak, hanem minimum a Zsolti fizetését kiharcolni a a gyerekeknek míg tanulnak és azt, hogy a rendőrség elismerje azt ami teljesen egyértelmű, hogy nyilvánvaló hiányosságok és nemtörődömség  miatt egy embert a halálba küldtek egy életveszélyes motoron, amit - mint ahogy azt számtalan helyen közölték, és közöltük - a Zsolti írásban többször jelzett, ahogy tette halála előtt is nem sokkal.

Most úgy tűnik van Magyarországon egy lelkiismeretes bíró, aki hajlandó azt tenni amire felesküdött, és megpróbálni kideríteni az igazságot. Az alább olvasható határozat részletében a bíró egyértelműen kimondja hogy (idézet):

"...a szakértői vélemény nem egyértelmű, hanem hiányos, és homályos, önmagával ellentmond. Ilyen, önmagával ellentmondó szakértői véleményre közigazgatási végzésbeli döntés nem alapozható"

Igazság szerint a bíró még enyhén fogalmazott, nyilván neki tárgyilagosnak kell lennie. A vizsgálat bizonyos dokumentumait egyébként mi is közzétettük, és már akkor szinte ugyanezekkel a szavakkal tudtuk csak körbeírni azt a viccet, amit a "szakértők" összeraktak.

Tehát a bíróság teljesen új eljárás lefolytatására kötelezte az eljáró hatóságot !

Íme a mostani határozat részlete:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telegdizsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr123155690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása