Telegdi Zsolt rendőr hadnagy emlékére

Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy összegyűjtsük az M1 autópályán, a rendőrmotor műszaki állapota miatt elhunyt Telegdi Zsolt rendőr hadnaggyal kapcsolatos dolgokat. Másodsorban pedig azért, hogy fény derüljön a rendőrség szégyenteljes ügyeire, amik miatt esetleg emberek halnak meg...

A tényfeltáró vizsgálat súlyos hibái és megdöbbentő részletei

2011.03.07. 08:00 lame_blogger

Birtokunkban van egy 37 oldalas tényfeltáró jelentés, mely bizonyítja azokat a súlyos ellentmondásokat és hiányosságokat mely az egész ügyet jellemzi.

A dokumentum hemzseg azoktól a tényektől, momentumoktól, melyek egyértelműen bizonyítják a rendőrségnél uralkodó totális fejetlenséget, és némely rendőrségi vezető hozzá nem értését, nemtörődömségét, melyek a konkrét esetnél véleményem szerint büntetőjogi kategóriába esnek.

Az üggyel kapcsolatos eddig keletkezett iratok átolvasása után ezek a szavak jutnak eszembe: összefonódások, hozzá nem értés, káosz, eltussolás, elbagatellizálás, hivatali visszaélés.

A tényfeltáró vizsgálat megdöbbentő részleteit hamarosan közzétesszük közérthető magyarázatokkal.

Kérjük mindenki ossza meg IWIW -en és FACEBOOK -on ismerőseivel ezt a cikket, hogy minél többen értesülhessenek róla!

A nagyításhoz kattints a képre...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telegdizsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr952716311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása